Отнасяй се към богатството си така, както се отнасяш към самия себе си – винаги с уважение!

Здравей!

Казвам се Атанас Ненов и помагам на хората правилно да управляват личните си финанси.

Започнах да уча основните принципи, по които се движат парите след тежкия период на финансовата криза през 2008г. Виждайки как много хора преминават през трудности, провокиран и от личния опит на моето семейство, си поставих за цел, да предпазя себе си, близките ми, но и останалите хора от подобни тежки изпитания.

През последните 8 години съм посетил десетки обучения и семинари по финансова грамотност, управление на парите и инвестиране. Работих като консултант в някои от водещите финансови компании. Понастоящем съм мениджър в УИНЪРС ГРУП ЕООД.

Оттам придобих ценен опит и знания за различните финансови инструменти, които всеки от нас може да използва за постигането на финансова стабилност.

Моята мисия

Виждайки как западните страни имат много по висок стандарт на живот, винаги съм си задавал въпроса защо е така.

Какво знаят те, което ние не?

Оказва се, че финансовата грамотност е един от основните фактори за повишаването на стандарта на живот.

Проучвания от 2019г. показват, че средната финансова грамотност в развитите западни страни е 70%, а в Българя едва 30%

Моята мисия е да помогна на колкото се може повече българи да придобият това ценно умение, да повишат стандарта си на живот, да живеят по-спокойно и по-пълноценно.

Моите основни принципи

01

Доверие

Доверието е основополагащо за взаимоотношенията между финансов консултант и клиент. Знаейки това, съм ангажиран, да спечеля твоето доверие с открита, директна и честна комуникация.

02

Прозрачност

След като разработим твоята индивидуална стратегия, ще ти дам полезни съвети, за да те предпазя от всички подводни камъни, които би могъл да срещнеш.

03

Интегрираност

Управлението на парите не трябва да е нещо сложно. Предавайки ти информацията достъпно, ще придобиеш увереността, да вземаш резумни и информирани решения, които да са от полза на теб и семайството ти в дългосрочен план.

Какъв е подходът?

Всеки план се изготвя лично за теб, съобразно твоите уникални цели и потребности. За целта съм създал методология от пет стъпки, която ще следваме:

1

Анализ на твоето финансово състояние и определяне на целите ти

2

Създаване на дългосрочен план за постигането им

3

Изграждане на твоето портфолио

4

Мениджмънт на риска

5

Периодично преразглеждане на портфолиото

ЗАПАЗИ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ